“Dit is zoals jouw Saab moet zijn”

Restauraties

Wij hebben alle kennis, ervaring, techniek én originele onderdelen in huis om jouw (classic) Saab perfect te restaureren. Dit doen we op de speciale classic-afdeling van onze werkplaats, voor jou als klant, maar ook voor verkoopauto’s die wel een grondige aanpak kunnen gebruiken. Wij verrichten veel deelrestauraties, maar ook voor totaalrestauratie kun je vertrouwen op ons vakmanschap. We (her)kennen de punten van aandacht bij de verschillende Saabs en gaan op een juiste manier te werk om de originele staat van jouw auto zo dicht mogelijk te benaderen.

Specifieke kennis

Jarenlange ervaring

Monteurs met passie

Gedegen advies

Het verschil zit hem in de details

Restauratie gebeurt bij ons zoals wij vinden dat het overal zou moeten. Een voorbeeld? Roestplekken slijpen we uit en vervangen we door nieuw plaatwerk. Wij zetten de delen niet over elkaar, maar maken ze precies op maat en lassen ze in het ontstane gat. We streven naar een perfecte passing bij bijvoorbeeld spatbordranden, zodat er zo min mogelijk plamuur nodig is. En ook de afwerking aan de binnenzijde moet gewoon goed zijn, ook al is het geen zichtdeel.

Tussen alle grondlagen in zit een ruime drogingstijd, wat een beter resultaat geeft dan gebruik van een oven. We nemen vervolgens rustig de tijd voor het opbouwen en iets meer arbeid is niet van invloed op de prijs die we samen hebben afgesproken. Wil je dat wij eens vrijblijvend een blik werpen op jouw Saab? Neem dan gerust contact met ons op. Onze gepassioneerde Saab-monteurs verkennen graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw auto.

© 2018 Classicsaab.nl

Gerealiseerd door